ZASŁAW je poljska tvrtka s tradicijom (na tržištu od 1953.), pridržavajući se vrijednosti kao što su predanost, poštenje i visoki standardi.

Podržavaju kontinuirani razvoj tvrtke i utječu na sve veću kvalitetu proizvoda koji svakodnevno odlaze iz sjedišta u Andrychówu.

Marka Zasław poznata je i prepoznata u zemlji i inozemstvu. Marku ZASŁAW trebali bismo gledati kroz prizmu tri ključna područja koja su nam vrlo važna:

TEHNOLOGIJA. Godinama osiguravamo da korisnici posjeduju što bolje proizvode i ocjenjuju ih. Ulažemo u vlastita tehnološka rješenja i ne prestajemo raditi na daljnjim poboljšanjima.

KVALITETA. Ponosni smo što se kao poljski proizvođač danas možemo pohvaliti tako visokom kvalitetom u pogledu finalnih proizvoda koje kupac dobiva. To je naša konkurentska prednost na globalnom tržištu.

VIZIJA. Već smo među vodećim proizvođačima vozila i komunalnih objekata u Poljskoj i prepoznatljivi smo u inozemstvu, ali vjerujemo da naši proizvodi mogu biti još bolji i svakodnevno provodimo mnoge male promjene zbog kojih ćemo uvjek biti bolji.

Više informacija na: https://www.zaslaw.pl/en