Našim korisnicima osiguravamo učinkovit, brz i pouzdan servis.

Servise obavljamo u našoj visokoopremljenoj radionici ili na terenu ovisno o potrebi i različitoj situaciji. Osim naših zaposlenih servisera za potrebe određenih brandova koristimo ugovorene vanjske suradnike.

U OKVIRU NAŠE SERVISNE PONUDE NUDIMO:

  • pregled strojeva s detekcijom stanja stroja
  • popravak strojeva
  • djelomičnu ili potpunu obnovu mehaničkih, električnih ii elektronskih dijelova
  • promjenu lokacije strojeva – seljenje
  • osuvremenjavanje strojeva

Specijalizirani serviseri brinu o nesmetanom radu strojeva i tako osiguravaju kontinuirani tijek rada. Redovno stručno osposobljavanje, usavršavanje i sudjelovanje sa stručnim timovima naših dobavljača osiguravaju im saznanja o novostima na tržištu u svakom trenutku.

pri svakoj kupovini pojedinog proizvoda pripadaju odgovarajuća uputstva za uporabu te ih kupac dobiva zajedno sa listom rezervnih dijelova. kodprimitka je upoznat sa smjernicama z apravilno rukovanje kupljenim uređajem.

Pri kupnji novijh i kompliciranjiih strojeva slijedi puštanje u rad i kompletna prezentacija strojeva u radu koju osigurava predstavnik stručno potkovane tehničke ekipe proizvođača strojeva i uređaja.

U različitim periodima tijekom godine osiguravamo i prezentacije novosti i posebne ponude rezervnih dijelova jer vas želimo potaknuti na preventivu – pravilno održavanje strojeva kao pripremu za rad čime sprječavamo moguće kvarove koji bi eventualno nastali uslijed dotrajalosti ili nepravilnog korištenja.

Ako zatrebate bilokakav stručni savjet, informaciju ili mišljenje, kontaktirajte nas i zajedno ćemo naći pravi odgovor i rješenje.