Na tržištu smo više od 20 godina.

Lagro se više od dvadeset godina bavi uvozom i distribucijom poljoprivredne mehanizacije svjetski poznatih brandova uz uslugu servisa i prodaje rezervnih dijelova.

0
BRANDOVA
0
KUPACA
0
ISKUSTVA

Lagro d.o.o. je privatna tvrtka, osnovana 1992. godine, sa sjedištem u Vinkovcima, na adresi Ulaica bana Josipa Jelačića 174.

Lagro se 20 godina bavi uvozom i distribucijom poljoprivredne mehanizacije svjetski poznatih brandova uz uslugu servisa i prodaje rezervnih dijelova.

IMAMO VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO ZASTUPANJA SVJETSKI POZNATIH BRANDOVA

Lagro d.o.o. već dugi niz godina zastupa na hrvatskom tržištu renomirane proizvođače poljoprivredne mehanizacije kao što su Akpil Poljska, Donder Turska, Ozduman Turska Tupanjac Srbija Huđik Srbija Landmasch Turska Dieci Italija, Fliegl Njemačka, Sipma Poljska,Consum Srbija, zatim nekoliko slovenskih proizvođača, od kojih izdvajamo SIP Šempeter, Creina Kranj, Agromehanika Kranj, Tolmet Poljska, Zaslaw Poljska i INO Brežice.

Pored poljoprivredne mehanizacije, Lagro d.o.o. u svojoj ponudi ima široku paletu dodatnog programa za poljoprivredu, kao što su strojevi za visokotlačno čišćenje Kärcher Njemačka, profesionalni alat Narex Češka, deterdženti Clinex, kardani Cerjak, visokokvalitetne mreže, veziva i folije za baliranje, sve vrste rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, ulja i maziva.

Svojom kvalitetnom poslovnom politikom, dugogodišnjom prisutnošću na tržištu, profesionalnim odnosom prema svakom kupcu, te imajući uvijek isti cilj, a taj je dostizanje najviših standarda u svim aspektima svog poslovanja, Lagro d.o.o. je na pravom putu da ispuni svoj cilj, a to je postati najveći uvoznik, distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije u Republici Hrvatskoj.

Lagro d.o.o. Vam sa svim svojim djelatnicima uvijek stoji na raspolaganju u slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim upitima ili pojašnjenjima. Pozivamo Vas da nas posjetite ili kontaktirate na bilo koji način, kako bismo u osobnom kontaktu mogli odgovoriti na sva Vaša pitanja.